Kezdőoldal Rovatok Mazsola A Rádió 6-ról tekerjünk át a FM 107-es frekvenciára!
A Rádió 6-ról tekerjünk át a FM 107-es frekvenciára!

Kedves Hallgatóink!

A Rádió 6  munkatársainak munkája február 21-től a Lakihegy Rádióval együttműködve az FM 107-es frekvencián folytatódik tovább.

Új és megszokott műsorok, hírek, események a százhalombattai régióból!

Maradjanak velünk!

Lakihegy Rádió, FM 107!

Hangoljon át! :)

 

lakihegy

 

Áthangolva - Új frekvencián a százhalombattai rádió

2014-01-17 - Új frekvencián, az FM 107-en hallhatjuk a százhalombattai rádióműsort február 21-től. Megszűnik a Rádió6, batta hangja azonban - munkatársai és megszokott műsorai - a Lakihegy Rádión szólnak tovább. A részletekről Kovács Attila, az üzemeltető Promotion Service Nonprofit Kft. ügyvezetője tájékoztatott.

Az önkormányzati kft. műsorszórási engedélye a Rádió6 jelenlegi, 101,3 Mhz-es frekvenciájára februárban lejárt. A hullámsáv használatára pályázatot írt ki a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, amit az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. nyert meg.

Hogy folytatódhasson a helyi rádiózás, amely az önkormányzati kommunikációnak is része, a Rádió6 csapatának egy része a szigetszentmiklósi Lakihegy Rádióval kezdeményezett együttműködést, amely sikeresen el is indult.

Lényege, hogy a százhalombattai médiacég műsoridőt vásárolt a Lakihegy Rádiótól, de valójában ennél jóval többről van szó. A két stúdió ugyanis élő összeköttetésbe került, ami azt jelenti, hogy hol az egyik, hol pedig a másik szól, de ebből a hallgatók semmit sem vesznek észre, a műsorokat és azok előállítását ugyanis tökéletesen összehangolták.

A hallgatók óránként kapnak országos, illetve regionális híreket, százhalombattai eseményekkel és aktualitásokkal. Továbbra is rendszeres információhoz jutnak a térségi közlekedési helyzetről, programkínálatról.

A programkínálatban maradt a két vallási magazin, a Nem vagy egyedül hétfőnként 20 és 22 óra között, valamint a Vissza a valósághoz vasárnap reggel 8.00 órától. A közszolgálati szerepvállalás és a kulturális értékközvetítés ugyanis változatlanul meghatározó maradt.

Folytatódik a péntek délutáni közlekedési magazin, az Útonállók Kővári Barnával, valamint a szombaton 13.00 órától a népszerű Gasztropop Pataki Ádámmal, a népszerű cukrász família tagjával, Gál Dániellel, az érdi Irish Dog Pub fiatal shéfjével, és Fábián Anikóval aki a háziasszonyokat képviseli a műsorban. Mindkét műsor egy hiányt pótol a Lakihegy Rádió műsorpalettáján, hiszen ilyen jellegű műsorok nem voltak korábban a repertoárban.

A korábbi "Aktuális" helyett "Rólunk szól" a címe a kifejezetten városunkkal foglalkozó műsornak vasárnap 13.00 órától. Szerkesztője Kovács Attila marad, és tartalma is a megszokott: közéleti, kulturális és sportújdonságok, portrék, mélyinterjúk hangzanak el benne.

Megújult a Lakihegy Rádió műsorstruktúrája, amelyben 10.00 és 13.00 óra, valamint 16.00 és 19.00 óra között a százhalombattai stúdióból élő adás hallható. A két új műsorvezetők az új műsorstruktúrában napközben reggel 6.00 és 19.00 óra között felváltva jelentkeznek a szigetszentmiklósi, illetve a százhalombattai stúdióból. 

A zenei stílus és az arculat megfiatalodott és módosult kicsit, hogy a hallgatók mindenből a legjobbat kapják.

Bár a hallgatóknak meg kell szokniuk, hogy ezután más frekvenciára kell csavarni a rádiót a helyi hírekért, és megváltozik az online elérhetőség is, nem járnak rosszul. A frekvenciapályázat keretében ugyanis a korábbi 300 wattról 27-re csökkentették az érdi 101,3 MHz-re kiosztott hullámhossz megengedett sugárzási erősségét. Ez azt jelenti, hogy a Rádió6 korábbi frekvenciája szinte el sem érte volna a várost, így a Lakihegy Rádiót jobb minőségben lehet fogni, mintha a korábbi, Rádió6-os frekvencián maradt volna az adás.

A rádió vonzáskörzete Dél-Budapest maradt, a műsorokat Százhalombatta 30 kilométeres körzetében lehet jó minőségben hallani.

Az FM 107-en még öt évig szólhat a Lakihegy Rádió, Százhalombatta új hangja. Kovács Attila szerint a közös műsorgyártás, a két stúdió partneri együttműködése egyebek mellett a frekvenciabővítésre is esélyt teremt. A cél az, hogy a Lakihegy Rádió a választókerületben és a térségben élők meghatározó, közkedvelt hírcsatornája legyen. (Forrás: http://www.hirtukor.hu)


 
 

 

Legfrissebb hírek

Sokba került a százhalombattai kormányablak

Több mint százmillió forintot fordítottak a kormányablak létrehozására.

 
Minden egy helyen

Ezernél is többféle ügy intézhető a hétfőn, a főtéren megnyílt százhalombattai kormányablakban.

 
Fontos határidő közeleg

Február 28-ig kérhetik a házi átemelő szivattyúkat azok, akiknek lejtős a portájuk Érden.

 
Halból is lehet kolbász

Halkolbászt, halszalámit, töltött, grillezett és filézett halat is megkóstolhatnak Budapesten.

 
Jön a harmadik rezsicsökkentés

Elfogadta az erről szóló törvényt a parlament.

Ez is érdekelheti

Téliesre fordul az időjárás

A hét hátralévő részére az évszaknak megfelelően immár valóban téliesebbre fordul az időjárás, így a közlekedők havas vagy ónos esőre, hószállingózásra, havazásra is számíthatnak, pénteken és szombaton akár 5-15 centiméternyi hó is hullhat az ország egyes területein.

havazas

Gyógyulást hozó étel megfázás ellen

A fokhagyma allicin-tartalmának köszönhetően kitűnő vírus-, baktérium- és gombaölő...

fokhagymakremleves

Farsangi jelmezbál

Zenél a Nescafé zenekar. Előzetes jelentkezés, asztalfoglalás szükséges!

jelmezbal

 
A Rádió 6 honlapján megjelenő minden hang- és képanyag a Promotion Service Nonprofit Kft. kizárólagos tulajdona.
Az anyagok replika ‎órák bármilyen felhasználása (ideértve a saját célú, illetve ingyenes felhasználásokat is) sérti a jogtulajdonos szerzői jogait.
A jogsértések jogkövetkezményeiért a jogsértést elkövető szervezet vagy személy teljes körű felelősséggel tartozik.
Replica IWC Pilot
Radio6.hu © 2022
Minden jog fenntartva!  |  All rights reserved!
fake replica watches
scrub sponge
Ügyvezető: Kovács Attila Cím: 2440 Százhalombatta, Ifjúság útja 7.  |  Iroda: 23/524-240; Fax: 23/524-239; Stúdió: 30/620-1013  |  E-mail: iroda@radio6.hu, studio@radio6.hu
Az oldalt készítette az Ultimatedesign.hu és a BalatonWeb.hu
breitling replika órák
/syndicate